08 August 2013

Duit Raya Pertama dari Deq Noor Dot Com

بسم الله الرحمن الرحيم


Selamat Hari Raya :) Kalau hari ni update 10 entry habis setiap post aku pulun ucap Selamat Hari Raya hahaha... plezz my readers jangan bosan (^_^)



Cerita dah lama dah hanya terkubur dalam drafs maka dengan itu aku publish kan pada 1 Syawal. 
Kenapa hari ini ? sebab aku freeeeee... holidayyy... dalam minggu lepas ada ternampak post sis Deq Noor kat fb tentang blog dia dah berwajah baru. Rasa ingin tahu membuak buak maka aku tekan link yang diberikan. 



Loadinggggg.............. for a few seconds........



Taraaaa.. WOW.... double WOW gitu kau.. Warna fav I uolls.. Kat bawah ni header sis Deq Noor. Untuk pergi blog dia boleh klik gambar dibawah yea. 



pinjam yea sis :)


Dengan niat nak tengok wajah baru tak sangka sis Deq Noor nak bagi duit raya kepada yang bertuah ... sambil menyela minum air... dah jawab seperti yang diminta... Alhamdullilah terpilih sebagai pemenang .. Itulah duit raya yang pertama untuk ku pada Syawal kali ni (^_^)







Terima kasih kepada sis Deq Noor. Teruskan berblogging dan teruskan perkongsian di tabs Belajar bersama DN.. semoga sukses selalu :)





2 comments:

  1. thanks sudi buat entry utk DN.. terharu sgt2..

    Selamat Hari Raya.. :)

    ReplyDelete