11 August 2013

Jom Terjah Blog Jejaka Jambu @ Nan-Lime

بسم الله الرحمن الرحيم



Selamat petang peeps.. dah masuk 3 Syawal 1434H.. Macam mana raya korang, seronok tak ? cuti sekolah ada seminggu lagi kan ? mesti budak sekolah happykan ? hehehe " manfaatkan cuti sekolah korang yea. (^_^)



Cik Wanie nak ajak korang join contest Blogger Jejaka Jambu. Haihhh mula mula tengok entry ni kat blog bro Eraz Fadli ingatkan nak senaraikan siapakah blogger jejaka jambu malaya kan.. hahaha rupanya tak la... mempromosikan contest yang dianjurkan oleh Blogger Jejaka Jambu. Contest yang menawarkan ganjaran yang agak lumayan pada mata daku (^_^).




LimeCreative's Blog
Header :) awesome (^_^)



Bila korang masuk je blog Blogger Jejaka Jambu akan terpampang header yang awesome berwarna hijau ni.. dan quotes dia.


" Everything You Can Imagine is Real"


Blog yang simple tetapi menarik.. Identiti tuan blog tidak diketahui.. hanya dikenali sebagai Nan-Lime @ Nan yang berasal dari Selangor. Kepada Blogger Jejaka Jambu teruskan berblogging dan teruskan dengan entry yang awesome lagi cool (^_^)




Contest oleh Blogger Jejaka Jambu.



Blogger Jejaka Jambu ni baru first time anjurkan contest jom kita support dia.. Syarat mudah dan ringkas sahaja.. rugi kalau korang tak join.. you all ada masa sebelum 11.59 malam ini.. hadiah yang ditawarkan adalah:-


1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif



2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)


 x free design service (header blog / fb cover)




Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu.



p/s: nak join contest ni korang klik banner dia tau.. atau klik saja " Blogger Jejaka Jambu ". Have a nice day. 






No comments:

Post a Comment