22 August 2013

GA Ogos 2013 Nurul Yui - Duit Raya 2013

بسم الله الرحمن الرحيم



Siapa nak duit raya ? Kali ini duit raya dari sis Yui. Tamat 9.00 malam ni, sesiapa yang free lets join the GA. Syarat dikenakan pun mudah.. Hanya perlu buat entry yg kreatif dan menarik untuk korang dipilih sebagai pemenang.


LETS HIT the BANNER :)



Hadiah yang sis Yui tawarkan RM10.00 untuk 2 orang pemenang :)


sis Yui yang comey kita nak sbb before this dah terlepas hadiah bantal FELT.. huwaawawa menyesal tak sudah mak jemah..kalau sis Yui pilih kita sis orang yang ke-6 bagi duit raya.. hehehe bila dah besar ni kurang dah dapat duit raya. ngehhh~
- dan kalau dipilih juga untuk dapat RM10.00 dari sis Yui boleh tambah duit untuk beli arnab yang baru untk gantikan arnab yang mati kelmarin.. huwahwawa..




Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin sis Yui (^_^)








1 comment:

  1. alahai..ciannya arnab mati..

    tq dear sudi join..hihi terlepas ea dlu.. kih2..

    harini akk umum pemenang ea..

    ReplyDelete