19 August 2013

Hati Hati dengan SPAM Mail !

بسم الله الرحمن الرحيم


Rasa bengang tahap tak terkata dah... hari hari check email mesti ada SPAM mail dari makhluk tak tahu datang dari mana. cehh konon banyak duit nak bagi sikit. Ada ke orang macam tuh ? cer korang bg komen sikit bnyk pun tak pe..



before this dari luar negara punya SPAM mail. Nama pun pelik pelik dan memang tak dilayan 200%. Bnyk tak terkata.. sabar je la.. Now sejak sabtu lepas datang lagi kononnya nak bagi duit la untuk aku.. yea aku tahu akan tengah tak berduit tapi nak tipu pun agak2 la.. huhu nama bukan main lagi sodapnya.. haisshh sabo je la...

ni hah dari Puan Noor Hazwani Aqilah b Zulkifle.




dan ini dari Puan Nor Syahridah bt Noh...







dan yang the latest pukul 3 lebih tadi.. NorFatimah bt Othman.





p/s: Mulia sunggu depa nohh.... klik gambar untuk lihat lebih jelas. :)





No comments:

Post a Comment