30 July 2013

#2 Hadiah dari Blogger

بسم الله الرحمن الرحيم



Alhamdullilah dah sampai akhirnya surat surat cintas dari sahabat dunia blogger ni.. Untuk hari ni sahaja dah 3 kali posmen datang bagi salam n hantar barang :) pagi.... tengahri.... petang.... 


Pagi sampai Bedak Thanaka yang dihantar oleh supplier saya. Bila buat order hari jumaat rasa macam lambat je barang nak sampai ke tangan.. haha perasaan tak sabar itu membuak2 kerana teruja membeli online.. ngehhh



Iklan sebentar.. sesiapa nak order Bedak Thanaka boleh order dengan saya. 
Yang 40g RM20.00 (SM) , RM25.00 (SS).  Beli 3 RM 45.00 (SS), RM50.00 (SS)
Yang 110g RM25.00 (SS) RM30.00(SS), Beli 3 RM55.00 (SM), RM60.00 (SS)
Belian borong INBOX cik wanie yea. 0179458752



Continue.... tengahari posmen datang lagi... hantar baju yang customer ku order.. Alhamdullilah customer dah ambil baju petang tadi jugak dan pun puas hati :) 







Iklan lagi... Nak macam baju kat atas ni ? Peplum? Maxi Dress? Peplum Dress? Blouse? Skirt ?
Jemput singgah kat sini yea, macam macam ada :) ---> TEKAN SINI



Sambung alkisah tadi... petang sampai surat surat dari sahabat dunia blogger :)


 Kad raya dari Emas Putih, Qalesya Humaira, Uzair Othman dot com, dan Minie. 




Dapat kad bisnes dia lagi.. hahaha comel lorhh warna pink.. jeless I tau.. Cik Eymasu kat mana tempah nak jugak.. *gediks* 





Notakaki: Terima Kasih kepada semua yang memberi daku kad raya.. sungguh bermakna.. kenangan berblogging :) 2 tahun lepas dapat kad raya sbb junior pagi sejak dah habis sekolah tak ada dah.. Mungkin akan ada kad raya lagi kottt... haha   Selamat malam... 



4 comments:

  1. Banyaknya dapat kad raya.
    Teringin lar jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe :) ada yang menang dalam segmen tu yg dapat bnyk :)
      InsyahAllah sampai untuk awak dari saya.. :) harao sudi terima :)

      Delete
  2. Wah. Wah... untung die dapat banyak kad :)

    ReplyDelete