04 July 2013

KLIPS: Won Free Ticket Watch The Lone Ranger

بسم الله الرحمن الرحيم


Alhamdullilah sekali lagi dapat ticket wayang free from Klips Malaysia. Kali ni cerita The Lone Ranger. Check jugak email sebelum keluar berjimba sat tapi tak ada. Tak de rezeki. Malam tadi rasa macam nak check email sebelum tido. Check punya check nampak la Email dari Klips Malaysia. hohoho..

" CONGRATS ! You have Won 2 tickets to The Lone Ranger"

Senangnya dalam hati.. bila dapat 2 ticket free tapi tak tahu nak g dengan siapa. hahaha
Ada cerita terbaru di Klips Malaysia. 30 pas biasa untuk dimenangi cerita Red 2. Nak tengok traileer boleh TEKAN SINI.


Nak daftar akaun Klips mudah je. Kalau dah ada accout Says terus log in guna email dan password account Says. Kalau tak ada boleh daftra macam biasa.
Nak join the club jom daftar Klips Malaysia.---> TEKAN SINI



Jom tengok trailer The Lone Ranger.







Notakaki: Kalau sesiapa ada yang dapat jugak jemputan ni boleh jumpa di GSC Paradigm Mall, Selasa 9 July 2013.



No comments:

Post a Comment