04 July 2013

Jom Berkenalan dan Blogwalking 40 Bloggers.

بسم الله الرحمن الرحيم


Alhamdullilah... Terima kasih kepada 41 orang yang join segmen kecil kecilan yang berlansung selama 2 hari. Tak dapat buat lama sbb busy takot tak terhandle segala macam kerja. 



Iklan:
Boleh dapatkan Koleksi Baju Kurung Moden, Baju Kurung Peplum, Jubah dan Tudung dengan design terkini di House of WNS dengan harga yang istimewa dan mampu milik untuk semua peringkat umur. Jom singgah dan membuat pilihan.
TEKAN SINI singgah .



Jom berkenalan sesama blogger. Boleh blogwalking yea. Saya ni silent reader kadang kadang saya singgah, baca dan follow tanpa meninggalkan jejak. Jangan risau saya akan follow anda semua. (^_^)


  1. http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/ 
  2. http://yyunie.blogspot.com
  3. http://www.fatindiana.com/
  4. http://dayahzul92.blogspot.com
  5. http://nadiyacrayon.blogspot.com
  6. http://rahsiabintanghati.blogspot.com/
  7. http://nufina91.blogspot.com/
  8. http://farraanuar.blogspot.com
  9. http://akubudakcutez.blogspot.com
  10. http://nursyazafareha94.blogspot.com/
  11. http://preciousloveasfa.blogspot.com
  12. http://khairunnisa3020.blogspot.com
  13. http://tgrozaini.blogspot.com/
  14. http://imaneeda.blogspot.com
  15. http://kisahsinenot22.blogspot.com
  16. http://umikasum.blogspot.com
  17. http://cahayasirius.blogspot.com
  18. http://xeerazara.blogspot.com
  19. http://farahatieykah.blogspot.com
  20. http://faralalalala.blogspot.com
  21. http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/
  22. http://syazwiyah93.blogspot.com
  23. http://www.cikfie.com
  24. http://cutelikebee.blogspot.com
  25. http://shalmilanadya.blogspot.com/
  26. http://pelaikamonsterer.blogspot.com
  27. http://merahsitulip.blogspot.com
  28. http://nuurrabiatul.blogspot.com
  29. http://www.ckod-ckodok.my
  30. http://aimlesstalkt.blogspot.com
  31. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/
  32. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com
  33. http://twinkleeestar.blogspot.com/
  34. http://pinkymustache.blogspot.com
  35. http://dilaella.blogspot.com
  36. http://nurinaireen.blogspot.com/
  37. http://dramaticyang.blogspot.com/
  38. http://ikalib.blogspot.com/
  39. http://ceritahatikuu.blogspot.com/
  40. http://ninakaryana.blogspot.com/


Notakaki: Nantikan 3 pemilik Purse Comey  pada pukul 1 petang. Hanya di blog Cik Wanie.







2 comments:

  1. sama macam dyh..huhu silent reader..tapi dah alang2 tu mngomen la kjap kat sini ^^, slamat berkenalan jemput2 la ke blog dyh http://kanvaskehidupanku.blogspot.com

    ReplyDelete