15 July 2013

FLORAL MASK by Dian Pixy

بسم الله الرحمن الرحي




Jom berkenalan dengan Floral Mask.



Keistimewaan UTAMA Floral Mask nie...
- Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia. So far yang pernah jumpa pun warna putih n hitam jek..
- 99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bau. Setuju tak ?



Jom kita tengok fungsi dia pulak...

- Melindungi kulit dari pencemaran. 
- Lembut tanpa menipiskan kulit.
- EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil.
- MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak.
- MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat.
- SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat.



Bahan yang terkandung dalam ni.....
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit kita.
- Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam.
- Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat.
- Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan.
- HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv.

Penggunaan SEMINGGU 2 atau 1 kali sahaja. 


Dan jangan risau yea... Floral Mask lelaki pun boleh guna jugak. Seawal 12 tahun dah boleh gunakan. (^_^)



Okay dah kenal dengan produk kan.. so kene tahu pulak cara guna Floral Mask ni..


KLIK PADA gambar untuk lihat lebih jelas. (^_^)




  1. Pastikan kulit muka bersih dan kering
  2. Picit sedikit demi sedikit dan ratakan ke seluruh muka atau tempat yang korang nak sapu jek. Usual place yang bnyk whitehead n blackhead ni hidung,antara hidung n mulut dan dagu. Gunakan jari lagi senang dan mudah rata.
  3. Dah rata. Tunggu sampai kering. Kering sepenuhnya yea. 20 -25 minit. 
  4. Masker dah kering boleh tarik dari bawah keatas secara PERLAHAN - LAHAN. Blackhead or whitehead akan terlekat pada masker yang kering tuh..
  5. Akhir sekali untuk tutup pori pori yang terbukak td. CUCI muka dengan air dingin. Selesai.



    Untuk pembelian:-
    Facebook: 
    https://www.facebook.com/dianpixyofficial
    Website: http://www.dian-pixy.com/



    Blogger Review ( Ben Ashaari )
    Second Blogger Review (Yuyu Zulaikha)
    Third Blogger Review (Fatin Liyana @ FL)



9 comments:

  1. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. available lagi ke untuk ready stock ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. available lagi sekarang ada dua pack. Small and big pack. Boleh rujuk entry terbaru mengenai dian pixy floral mask :)

      Small RM40.00
      Big pack RM65.00

      postage RM6.00(SM) RM9.00(SS)

      Delete
  3. Skrg still ada stock ka?

    ReplyDelete
  4. Mmg beli on9 je ek? Xley ka if nk beli 0ffline.. g kdai or smthing..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg online sahaja kalau nak cod kawasan berdekatan boleh pergi ke FB (Untuk pembelian:-
      Facebook: https://www.facebook.com/dianpixyofficial
      Website: http://www.dian-pixy.com/) dan contact pengedar yang disenaraikan :)

      Delete
  5. nak tnya..klu yg small tu berapa berat die..klu yg besar berat die 100ml kn

    ReplyDelete