29 October 2011

RAIHANAH HUSNA :)

morning malaysia. . . .

emmm tetibe teringat pasal one of my classmate nk pindah poli. . . rase mcm x pecaye je. . but y?? dear can u answer me y u want 2 live ur friends here??? name classmate aku yg nak pindah 2 RAIHANAH HUSNA BINTI ABD RAAK. . .  ni la dye. .

this picture taken ngn dye mase kelas COMPUTER APPLICATION. . hehe. . kelas ad tp x blaja so kita org maen2 snap gmba. .hahaha ni la namenye x de koje cri koje. . nggeehhh~

dia masuk sni lewat sket dr kitaorg. . coz dia bwu abis PLKN. . hehe tough ni jgn maen2. . hahaha gurau je la sweetie :) aku ni terlebeh excited la dpt kawan baru kan. . coz kawan yg masuk same2 dgn aku mcm ad something wrong sket. . :( then dye rapat ngn aku mase mula2 2. . mmg aku g klas ngn dye. .

dye cakap course yg dye blaja ni susah. . dye kate dye nak tuka. .  aku xbagi dye tuka poli sbb nnt aku x de kawan. .  hehehe kejamkan aku. . :P then aku cakap ngn dye aku boleh ajr dye tp aku dh kecewekan dye. . rai tgk ni......................

MAAFKAN AKU !! AKU DAH BUAT KO BANYAK SUSAH HATI n SAKIT HATI . . MAAFKAN AKU YE KAWAN ? SAYANG KO !

terima kasih banyak2 selama ko kt sni dgn aku. . tak kira kt mane pun ko blaja, anything ko leh text atau calling aku. . hehe :)

tak kira kt mane kita blaja pun yg pentingnye niat kita. . tetapkan niat sume pasti berjalan dgn lancar. .:) kat mane pun rai blaja nnt. . blaja sungguh2 ye. . jgn lupa aku. . dgr ckp umi n abah ko. . jgn tension2 okie. .? be cool n rilek sume ad jalan penyelesaiannye. . okie sweetie? :)


sincerely from,
blue carol a.k.a wanie :)

No comments:

Post a Comment