28 October 2011

Buhsan !

emmm. . buhsan gila. . buhsan kuasa dua. . bushan sangat ! huhu
x tahu la nape buhsan sangat ni. . so aku isi mase aku dgn edit gmba yg aku rase mcm huduh 2. .haha
aku ad edit tiga gmba sumenye tp aku just upload dua je. . hehe. .

after see all this leave ur comment please. .good? bad? nice? tingkatkan usaha lagi? biasa je? n whatever u all want 2 say it. . :)



this all picture taken at KFC. . around 3 a.m. huhu. .sangat sejuk. . datang KFC makan sambil belajar. . hehe . . dapat la gune wifi free kt sne. . sebelum nak gerak balik 2. . we take sebanyka mane picture k sne smpi gelak2. . haha malu je ngn owg KFC 2. . tp aku x malu pun. .hahaha

bila kami x leh tdo ni la yg kami lakukan. .love u !




hah! ni time aku ngh buhsan sangat. . time aku tggu untuk jam tepat 5.30 petang. . tggu chenta gades habis gerak gempur math. . fuhhh lame 2 aku tggu. . boring gila. . malas nak ckp ngn roomate aku;. .jd ni la hasil aku isi mase lapang aku. . haha

snap muka~muka sengal aku. . haha x tahu  dh nak wat pew so ni la keje aku. . nak study sakit otak jdnye. . hakhakhak :P

n aku nak tahu pendapat korang ok x aku edit gmba2 ni?
please leave ur comment !

daaaa~

2 comments: