01 October 2011

Miss Syuhada

adduuussshhhh !!! aq ingt aq dh ilang dye untuk selamnye la. .aq x dapat bayang kn la kalu aq ilang dye. .mmg x dapt bayang. .boleh jd pendiam smpi habis diploma ni. .huhu. .aq bwu kenal dye mase aq smpi kat kedah ni. .aq kenal dye lam kelas aq .lame2 kteowg jd rapat. .mmg rapat la. .hehe. .then kalu boleh sume nak same je dgn dye. .nak kongsi tp satu je kteowg x kongsi iaitu BOYFRIEND. .haha. .ngeehhh!!! jgn marah ye. .dye owg kelantan. .chumel cngt. .emmmm. .mase berlaku sesuatu pd kteow bemcm~ mcm jd mase dye cakap dye nak jauh dri dye dri aq. .aq kat lam bilik ni dh mcm owg x betul dh. .huhu. .bukan setkat kal lam bilik. .smpi lam kelas pun aq x fokus au. .adudusshh. . .malu je dgn lecture aq. .hohoho. .then petang 2 aq x g kelas sbb aq duk nangis je tghari smpi sakit pale aq n pening. .huahuahua. .#xeloknangis2ni snbrnye. .huhu. .smpi ex aq pelik sbb aq frust mcm ilang pakwe sioot. . .ex aq xtau yg dye 2 sngt penting bg aq. .mau taw r dye mmg penting bg aq. .aq mmg x nk ilang dye. .biar la ape owg nak ckp pun. .ad aq kesah. .:P biar dye jadi kakak aq smpi bila2. .hehe. .gpun aq x de kakak. .:) aq x nk dye sedey2. .aq nak dye hepi je dgn idup dye. . x lame lg kteowg nak pekse dh. .doa2kan kami ye. .hope sngt kami dua dpt result yg baik untuk sem ni. . nnt dh dpt result ok bwu ayh kasi lepas jalan2 jauh dgn dye. .hehe. .
DIA ADALAH.......................................

hehehe. .tata. .t cite lg ye. .bubyess. .

No comments:

Post a Comment