02 October 2011

Jadual Final Aku. .huhu!!

hah. .ni aku nak cite sal aku nak final t. .huhu. .cuak gak r nak final nnt bulan 11. .asl exam je cuak. .mase quiz lam kelas pun dh x tentu arh ni lg la exam besar 2. .huhu. .aku n my sys nak dapt pointer baaeekkk punye. .hehe. .:) kengkwn sume doakan kami ye. .kami juga akn doakn yg terbaek buat kalin. .ni jadual aku final untk first sem. .saje nk kowang tgk hakikatnye aku n sys aku  je yg amik exam ni. .hahaha. .






pada ayh n ibu kami doakan kami dsini ye. .keredhaan mu amat penting bg kami. .sbb ape??phm2 la ye pd yg bce. .hehe. .

No comments:

Post a Comment