08 October 2011

Tak Boleh Beli. .Boleh Dapat Je!!!

akiviti aku hujung minggu yg lepas. .MINGGU SUAI KENAL ASKAR WATANIAH. .3 hari 2 mlm. betul ke nie?? hah betul la. .tp aku untung la, aku tdo lebey mase skit dri dorg sbb aku sakit. .hahaha sakit tulang balakang :) rase mcm nk patah je. .then aku dh urut dh so dpt la aku g klas esk. .rindu2 kat kelas. .hahaha. :P aku just ikut aktiviti yg hari pertama n kedua je. .ari ketiga aku x ikot dah. .just jd penonton jew. .keh3!!


kem yg bermula dgn jamuan. .mula aku pn pelik jgk dgn kem aku ni. .biasa owg wat jamuan 2 waktu peutup kem tp kitaowg wat jamuan pd awl kem. .:P
jamuan mkn mlm 2 ad JAMUAN PENGHARGGAN BUAT STAFFZZZ. .mlm 2 mmg mkn sedap la kitaowg sume. .:) aym besar kot dpt. .mmg kenyang la. .TIME KASIH PD MEREKA SUME. .suke sangt2!!!:)

pengalaman yg x dapat dijual beli. . . . . .penah x korg tefikir lam kepala korg 2 nak share berus gigi korg dgn kawan2 berserta air kumuran??penah x??

mst x penah kn. .aku dh rase dh. .mmg satu pengalamn yg aku x penah tepk akn buat selama aku hidup ni. .then ape yg penting skang bg aku, aku nak g klinik nak wat medical checkup. .haha. .mane tahu dorg2 2 ad sakit ke. .cegah sebelum terlambat. .:P
selain pengalamn gila 2,kiteowg wat RIVER CROSSING. .walaupun wat ka lam poli je p sngt memberi pengalaman pd aku. .selama aku kem x penah lg aku wat river crossing lam keadaan baring. .2 yg syok 2. .mmg rase cam nak lemas je time 2. .air river 2 dh la sedap. .air teh susu. .hahaha. .ditmbh lg dgn tudung aku nak tecabut mase aku tgh dok wat ativiti 2. .mmg kcau tol la. .ceh mrh nmpk.. .mane x marahnye dh la time 2 nak tunjuk aku kuat sbb lam kumpulan aku, aku sowang je gurlz yg masih sihat mase 2n aku sowang je gurl yg wat river crossing 2. .:). .SAYEW KUUAATTTTTT!!!!!.huhu. .rugi la pd sape yg x buat aktiviti 2. .lebih2 kepd gurlz..mmg rase tkot n sush tp pengalamna 2 akn mendewasakan kitew. . :)
ad banyak lg aktiviti yg sangat menguji mental n fizikal aku. .tp ape yg penting adlah fizikal aku. .smpi aku sakit tulang belakang. .huhu. .

mlm kebudayaan mmg BEST!!!. .mcm2 gelagat ad. .then lg dorg main baling2 telor. .waaaa mmg x tertahan la baunye. .loya tekak aku. .lg2 dak laki la. .dh la main telo x reti nak mndi. .haaha. .mmg HANYIK. .haahaha. . daaa~

No comments:

Post a Comment