27 October 2011

rumah sewa ? RUMAH SEWA ?? RuMaH SeWa ???

hai hai hai. .sayew kembali lagi untuk merepek. .haha :P  memey aku x de keje kan. .huhu. .

nak final ni makin menjadi2 perangai malas aku. .addusshh x ley blah la kau ni wanie.. .ape dh jd dgn aku sbnrnye ni??papa n mama come help me. .!!! hohoho. .sengal je la. .haha. .:P

oppsss x nk mama help!! nnt mama asyk nak loyar buruk je dgn anak dye sorg ni. . ad ke patut dye swuh anak dye ni g poli naek basikal. . huahuahua. .nak nanges je ase. . ape 2? ape 2? maammmmaaaaaaa!!!! kakak x rela naek basikal g poli!!! dri naek basikal baik naek moto same je kalu basah nnt. .huhu. . lg satu kakak nak ckp yang kakak x nak dah duk asrama 2. .X SUKE!!! mama i begging u please understand me. .:)

rupenya sakit jugak otak nak cri rumah sewa ni. .huh! rase mcm nak swuh ayh beli umah kt sni je, ,haha. .kang jd org kedah lak aku ni. .haha. .x nak! :P hope sangat aku dapt umah 2. .hmm bila pak cik 2 nak col aku. .aku nak sangat ni..hermmmm rsau je x de umah. .aku x nak dh duk asrama. .

mmg x dinafikn duk asrama ni menjimakan kita. .tp ad banyak sbb knp aku x nak duk. .aku duk luar bukan la sbb nak enjoy ke ape ke. .aku cume mintak sikit kebebasan dri mama n papa. . kebebasan yang ad hadnya. . bukan yg melampau. .  mmg duk asrama ni best, aku pernh rase sume tu tp sini x sebest asrama dulu. . i miss sepang technical school. .

hope papa n mama understand me. .i know y u all risau about me coz i seorang ANAK PEREMPUAN! merantau ditempat org. . akan ingt sampai bila2. . never forget about it. .:)
papa n mama pray 4 me. .love u all! :)

1 comment: