15 June 2013

Sponsor Wajib Jujur

بسم الله الرحمن الرحيم




Happy saturday to all peeps.. Hurmm bangun pun dah memang tak macam anak dara dah macam anak bujang.... Lewat bak ang. Seperti biasa bukak laptop check email dan facebook. Tak ku sangka tak ku duga kat facebook ada isu KENE TIPU. Ada dua orang  blogger KENE TIPU. Kene tipu dengan SPONSOR. Sebelum ni pun aku ada ulas sikit pasal dunia blogging ni tapi tak publish kat sini. Untuk hari ni.. 



Oh maiiii apa pasal la macam tuhhh.. ermmm korang bolh tengok sini ---> FULL CONVERSATION blogger dengan sponsor uh.. Now facebook dah deactive. Tu lagi lah macam errkkk okay tak nak cakap..


Ni lagi sorggg kene ---> KLIK SINI



Nak ingat semua dan diri sendiri BERHATI HATI & CARI SPONSOR YANG MEMANG KORANG KENAL. Kalau melibatkan wang tunai mintak dorg bank in kepada korang dan korang sendiri yang bagi hadiah kepada pemenang. Bila semua dah dapat baru mulakan GA atau Segmen. Kalau rasa was was mintak bukti.



So untuk apa yang berlaku hari ni jadikan pengajaran kepada kita semua wahai blogger blogger yang awesome yea. Kepada yang join Segmen blogger tuh diharap dapat maafkan dia. Semua yang berlaku bukan kehendak dia. BE STRONG Zuhri  and Zakie Azid :)



No comments:

Post a Comment