05 June 2013

Ini Gambar Potret Atau Lukisan Pensel?

بسم الله الرحمن الرحيم

First tengok pun dah keliru. Macam tak percaya tapi bila difikirkan balik setiap kita diciptakan dengan satu kelebihan yang tak semua orang ada kan ? So tahniah kepada pelukis berbakat ni, Diego Fazio. Pelukis dari Italy. Hebatkan ? For more details is here ---> Diego Fazio.




Macam real tak ?






Yang ni otw to makea a a beautiful lady like me ... hikhok (^_^)







Tadaaaaa dah siap pun ! Kan macam real kan ? 






So kalau korang semua nak jadi hebat macam Diego Fazio serlahkan segala bakat yang korang ada. Okay ? Mana tahu korang tetiba jadi penyayi ke ? Pelakon ke ? Pengarah ke ? atau pun seorang Ahli Perniagaan yang berjaya ? :)



Notakaki: Apa jua yang kita lakukan sekalipun serta kan niat yang betul dan istiqamah dalam melaksanakannya. Semoga berjaya.




 

2 comments:

  1. hebatnyeeee............................................
    ggrr geram tgok lukisan tu

    ReplyDelete