18 June 2013

Najwanie Online Shop (najwanielicious.blogspot.com)


بسم الله الرحمن الرحيم


Puasa yang bakal menjelma tak lama lagi... mesti ada diantara korang yang mula nak usha sana sini untuk persiapan raya kan ... hehehe



Kalau yang mencari tudung untuk raya jom singgah situ --> KLIK SINI


Pada kakak kakak, adik adik yang lain kalau nak usha untuk bawak g kuliah ke kerja ke boleh jugak singgah jugak kat situ ---> KLIK SINI



Antara koleksi yang dijual:-





















Selain jual baju baju ada juga dijual produk kecantikkan dalaman dan luaran untuk wanita dan lelaki.



Jom singgah di House of WNS yang dahulunya dikenali sebagai Najwanie Online Shop.











2 comments: