31 January 2013

TEMPAHAN BAJU I LOVE BLOGGING Hazwan Hairy

Bismillah......




Hah hari ni blogwalking blog Hazwan Hairy sbbb dia top referral.. Terima kasih Hazwan Hairy.


Macam macam ada.. dan yang menarik hazwan ada buat tempahan baju I LOVE BLOGGING.


Boleh bagi nama serta bayaran selewatnya 2/2/2013 ( sabtu )Baju akan di proses mulai 4/2/2013 dan akan di pos seminggu lepas tarikh tersebut.So lepas raya cina korang boleh lah mengayakan baju ni dengan cara masing-masing.. :p

Design baju ni boleh anda lihat di bawah ni, kelebihannya website ( boleh letak atas,tengah,bawah,depan ) anda akan di letakkan di baju anda, Jadi jika korang pakai baju ni orang akan tahu website blog korang ni salah satu cara nak tingkatkan trafic blog korang di carian google..hehe







Kalau korang berminat boleh buat tempahan melalui

Email : hazwan943@yahoo.com.my
facebook :  i love blogging

Saiz          : XXS- 3XL ( unisex )
Warna      : Putih ( tidak jarang tp tebal ), hitam ,merah, etc (sarankan putih )
kolar         : Bulat
Harga Lengan pendek  : Rm30
Harga lengan panjang   : Rm33
termasuk kos penghantaran semenanjung, sabah & sarawak ( pos laju )
Tulisan I LOVE BLOGGING kaler HITAM..

Ukuran bahu dan labuh baju

XXS  = BAHU  35cm  LABUH  58cm
XS    = BAHU  37cm  LABUH  60cm
S      = BAHU  39cm  LABUH  62cm
M      = BAHU  42cm  LABUH  64cm
L       = BAHU  45cm  LABUH  66cm
XL     = BAHU  49cm  LABUH  71cm
XXL   = BAHU  53cm  LABUH  73cm
XXXL = BAHU  55cm  LABUH  75cm

saiz kanak-kanak 
28 = BAHU 32cm LABUH 46cm
30 = BAHU 33cm LABUH 47cm


Like page ni ----->  I LOVE BLOGGING


untuk maklumat lanjut korang KLIK SINI.



credit to Hazwan Hairy




dan jangan lupa klik like untuk page ni :) KLIK SINI 

terima kasih yoo.. :)

No comments:

Post a Comment