18 November 2012

First PaPeR

 
 
Bismillah........


GERAM n SAKIT HATI.





Haishh petang tadi ada date dengan paper math. Pukul 2.00 ptg dah col pak cik van suruh datang amik kat rumah tapi kan pukul 2.25 ptg baru pak cik tu datang. 



Dah berpeluh peluh dok tunggu pak cik sampai tau x. !!!



3 kali col tak sampai sampai jugak. 

Kan dah lewat pak cik tu speed sehabis mampu n aku pun apa lagi jalan cepat la sbb tak boleh lari. Kalau lari nanti satu poli mesti pelik.. agagagaga





Sampai je depan kelas peperiksaan, budak budak lain dah mula jawab dah. Nasib boleh masuk. 
 KALAU TAK BOLEH tadi kn memang confereemmm akan SALAH kn pak cik tu.. AHAHAHA
 
 
 
Alhamdullilah selamat date tadi selama 2 jam dengan paper math. 




nota tangan: persediaan awal untuk menghadapi sesuatu itu penting.



No comments:

Post a Comment