15 November 2011

Pengalaman :)

sebelum ape2 bersihkan dulu kampung ku yang dh berhabuk ni. .huhuhu lame x jenguk. . rindu3! :)

10 minit kemudian.....................

dah bersihhhh. . dah bg seri yg baru. . :) huhu hope ramai yang jengku kampung ku :P


bermulanye pengalaman aku menduduki exam di peringkat IPT . . hehe

ape yg aku boleh ckp mmg sangt best la. . coz tempat duduk x ditetapkan so kita mmg boleh pilih sape yg nak duk sebelah kita. . hehe :)

kedua jarak mmg x jaauuuuuhhhhhh la. . hahahaha. . bayang bgai nak rak ingt jauh la sngt last2 emmmm biasa je. . mmg org sebelah boleh nmpk jwpan la. . lagi2 kalu jwpan objektif mmg boleh copy n paste je. . hehehe :P

keluar ke tandas kene tulis name. . hehe second time aku tgk. . mase first dulu kt sepang time bulan puasa. . hehe
dorg wat cam ni nak trace dak mane yg selalu nak ponteng solat tarawih. . hehe biasa la tarawih 8 rakaat ad yg x larat sbb mase buka mamam bnyk sangt. . hahahaha :P

masa yang sangt sekejap menjwb soalan . . hahaha 2 jam 2 lame tp entah la maybe aku x sihat kot 2 sbb 2 jam jadi mcm 2 minit je rase jwb soalan td. . kuang kuang kuang :P

emmmmm ape lgi ye..... rasenye dah x de dah. .

okie next time create lagi tata sume. .  miss u all so much :)

No comments:

Post a Comment