19 November 2011

Final dah tamat :)

Asalamualaikum n selamat sejahtera kawan2 :)

FINAL SAYA DAH HABIS !!!

akhirnye penantian saya sudah berakhir :) Sukenye saya. . hari 2 membilang hari untuk final ni pula saya membilang hari untuk result. . huhuhu. . pada subjek yang x berape nak study sngt 2 hope dapat la lulus jgn la failed. . kalu failed habis la saya. . huahuahua. . mmg kene balun nnt. . huhuh :P

kang x pasal2 kene kawin. .hahaha. . xnak2 ! lambat lagi nak rase benda 2 sume. .huhuhu :P

final yang amat menakutkan. . takot sangat kalu ad yang kene repeat. .

ma n ayah doakan kakak x kene repeat ye. . kalu kakak kene jugak ma n ayah maafkan kakak ye. . kakak tahu 2 sume salah kakak bukan salah sape2. .kakak akan betulkan . . harap ma n ayh bagi sokongan. .kakak tak nak sedeh2 kt sni. . kakak nak hepi je. . sayang sume kt selangor :)

No comments:

Post a Comment