26 February 2013

The way of my . . . .

Bismillah.....


Setiap orang ada cara tesendiri meluahkan perasaan dye. Mcm tu jugak aku. Kadang kadang aku tido dgn yakin nanti aku akn bgun dan lupa masalah tu. Tapi sia sia je sbb aku stil thinking it. Come on la wanie. Even aku ckp mcm mane sekalipun stil tak mengubah apa apa melainkan aku dah dpt jwpan pd segala pesoalan aku. Teruk seyh. HAHAHA



Tolong lah jujur dgn saya.
Tolonglah jangan tipu saya.
Tolonglah....
Tolong...



Erkkk tu pun kalau orang tu nak tolong ye cik wanie.



Kat bwh ni ada lah sikit untk kenal seseorang itu mcm mane.


1. Apabila seseorang itu terlalu ketawa terbahak-bahak biarpun hanya perkara kecil yang langsung tidak lucu dan kelihatan bodoh, dia sebenarnya seorang yg mempunyai jiwa yg sangat sunyi.

2. Sekiranya seseorang itu banyak tidur, dia org yang kuat bersedih.

3. Apabila dia kurang bercakap tetapi pantas dalam berbicara, bermakna dia menyimpan seribu rahsia.

4. Sekiranya dia sukar untuk mengeluarkan airmata, dia yg lemah.

5. Kalau senang menangis meskipun benda yg kecil sahaja, dia seorang yg berhati lembut.

6. Dan sekiranya dia cepat marah biarpun perkara sekecil kuman, itu bermakna dia perlukan kasih sayang.



Berusahalah untuk memahami orang lain, SELEPAS kita memahami diri kita sendiri.


Bukan 100% betul, tetapi ada sedikit kebenarannya disitu....

No comments:

Post a Comment