02 January 2014

I need HELP!

بسم الله الرحمن الرحيم


Hai korang yang baca entry ni.. nak minta tolong satu benda siapa yang tahu nak buat menu tab yang ada drop down menu tuh.. faham tak? adoi aku pun tak faham apa aku taip. Dia mcm ni yang bila kita p tab menu dia kat menu utama bawah dia ada anak anak kecik lagi.. Kita nak tutorial laa siapa yang ada tahu mana mana tutorial sila tinggalkan link kat bahagian komen yea..

Sedih selama ni buat asyik tak menjadi jekk.. tolong yeaa.. Kerjasama yang korang berikan TERIMA KASIH sngt. :)





2 comments:

  1. http://www.lyssasecret.com/2011/05/tutorial-accordian-tab-manu.html#.UsTsnNIW20g

    ReplyDelete
  2. join GA saya
    http://flowerliciousazzahrah.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-stifazara.html

    ReplyDelete