28 January 2014

Gugu Swaddle Pod(Bedung Bayi)

بسم الله الرحمن الرحيم


STOCK UPDATED!!!


Zaman dulu orang bedung baby guna kain batik je.. macam I baby duluuu laaa bedung guna kain batik je.. kalau buas sangat habis terburai.. hahaha Dari anak yang sulung mak sampai la adik yang bongsu bedung pakai kain batik je..kalau tak kain batik tuala baby tu tak tahu la apa nama tapi rupa kenal. 


Tapi sekarang zaman dah moden maka terciptalah bedung moden yang diberi nama Swaddle Pop by Gugu.. Swaddle Pop atau nama melayu Bedung Bayi. 




Swaddle Pop ini mudah dipakai dan ada lagi ciri ciri yang lain jom kita skodeng....


Ciri Ciri Utama:-
    1. NEW! Zip berkualiti digunakan.
    2. NEW! Boleh dibuka lebih besar sehingga 17 inchi. 
    3. Membantu mengurangkan risiko SIDS. 

    • SIDS merupakan sindrom kematian bayi mendadak (SIDS). Itu terjadi ketika seorang bayi di bawah 1 tahun dan mati secara tiba-tiba tanpa ada tanda-tanda, biasanya saat tidur.
    •  Walaupun tangan baby masih dalam Swaddle Pod, ianya masih boleh bebas bergerak dan dengan posisi tangan yg terangkat boleh mengelakkan bayi terlungkup.

    4. Curve didalam direka bentuk boleh membantu untuk memberi bayi merasa seperti dipeluk . Tangan bayi masih boleh bergerak bebas tetapi tidak boleh keluar dari Swaddle Pod. Ini memberi keselesaan bayi & bayi boleh berehat dan tidur lebih lama.
    5. Kain kapas spandex yang sejuk dan selesa - tidak begitu panas
    6. Tiada label dijahit di dalam Swaddlepod.
    7. Jahitan kemas dan leher adalah cukup luas.
    8. Memudahkan penyusuan

    • Tangan yang masuk kemas ke dalam SwaddlePod memudahkan proses penyusuan - so takdela baby cakar muka nanti
    9. Toggel tent mengelakkan zip dari tersentuh kulit bayi.
    10. 2 hala zip (lock zip) - jadi mahu menukar lampin tidak perlu membuka dari atas .. boleh dibuka dari bawah.
    11. Fabrik boleh memeri - stretchable. Sesuai untuk bayi sehingaga 6.5kg
    12. Tali beserta butang ini boleh digunakan untuk ikat bahagian bawah swaddle Pod terutama bagi baby kecil/pendek so swaddle pod akan lebih fit dengan badan baby.. so takdelah bahagian leher dia akan terangkat.13. Saiz Swaddle pod direka khas mengikut purata ketinggian bayi di Malaysia.
    14. Kain mudah dibasuh di dalam mesin basuh.


                            Macam mana best tak?? One day nanti dah anak nak beli satu hehe.. skang muda lagi anak tak ada anak tekak je ada.. Okay jom kita tengok cara cara nak pakai Swaddle Pop ni pada baby. 

                            Cara Cara Memakai Swaddle Pop by Gugu:-


                            *click gambar untuk besar*






                            Warna terkini Swaddle Pop by Gugu yang available:-

                            Cloudy Red Pink.

                            Dye Fuschia.



                            Harga untuk satu Swaddle Pop by Gugu RM40.00*tidak termasuk postage* Postage tambah RM6.00(SM) RM9.00(SS)

                             Nak dapatkan satu untuk baby anda? Boleh direct order dgn Cik Wa yea.. ikut cara order dibawah okay..



                            Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di: 
                            SMS/WHATSAPP : 0193283549
                            Email:- wanissyazwani@gmail.com

                            p/s: tinggal dua warna sahaja lagi. Mai cepat beli diskaun RM3.00 setiap pembelian. Bagitahu nama blog ni untuk diskaun. ;)



                            No comments:

                            Post a Comment