15 February 2012

Senaman Sihatkan Badan

Hai hai hai.. long time x berceloteh kat sini :)
So how my all follower? sihatkah anda semua ? :) jagelah kesihatan dimana sahaja kamu berada :)

Ok kita pergi ke topik pada hari ni :)
Saya nak berkongsi tips untuk mengempiskan perut :)
hahahahahaha seperti prut saya :) huhu

Ni semua belajar kat Kelab Olahraga .. haha konon je la kelab 2 tapi bukn aktif mane pun.. then lepas kelas 2 je balik n terus cari video 2.. 
Finally jumpe kat youtube.. so to all my peeps kalu nak cuba boleh ikut ye.. 


*Yang ni untuk perempuan  :) Lebih kurang same je..

*Ni untuk lelaki :) hehe..

P/s: kepada kaum hawa kalu rase berat jgn buat..buat perlahan2.. 
Semoga berjaya :)

No comments:

Post a Comment