15 April 2014

Mistine Egg White Peel Off Mask & Pure Vit E Skin Food

بسم الله الرحمن الرحيم


Mistine Egg White Peel Off Mask semakin popular diperkatakan dipasaran online facebook. Tidak dinafikan sememangnya telur putih mahupun telur kuning mempunyai khasiat yang tersendiri. Dulu rajin la buat masker telur sendiri dan tepek kat muka and tunggu kering paling penting kene tahan bau HANYIR. haha selalunya buat original masker telur putih. jarang jarang je buat sbb malas and bau yang tak menahan tuh.. 


So sekarang dah mudah dah sebab dah ada Mistine Egg White Peel Off Mask.

Mistine Egg White Peel Off Mask.


Hah tengok tekstur dye macam telur, mudah je sapu kat muka then tunggu sampai kering dan cabut k!


Mistine Egg White Peel Off Mask ni bagus sebab ianya:-


- Menanggalkan kulit mati.
-Kecutkan jerawat.
- Pudarkan parut.
- Menganjalkan kulit.
- Membaung blackhead dan whitehead
-Menutup pori terbuka.


Kesannya sama je cuma yang ni wangi la tak ada bau hanyir macam masker yang kita buat sendiri. Dua dua boleh pakai cuma terpulang kepada diri sendiri je.. kalau rajin buat kalau malas pakai yang dah siap. heeee


Lepas pakai ni boleh apply Pure Vit E Skin Food atau nama glamer "peha ayam" comel rasa sayang je nak pakai.. hahaaa

hah yang tengah tengah tu la "peha ayam" comel. hikhokk.. 


Pure Vit E Skin Food best pakai sebab lepas pakai akan rasa lembut, gebu, anjal, jerawat pun kecut, kulit cerah, dan yang terbaik hilangkan kulit kusam.. yeahh baru la diri lebih yakin berdepan dgn orang ramai. ^_^




Berminat nak cuba? Harga pastinya murah dan mampu milik untuk anda.

Mistine Egg White Peel Off Mask - RM20.00
Pure Vit E Skin Food (15biji) - RM25.00


COMBO SET:-
RM40.00


Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh SMS/WHATSAPP 0193283549 (misz wanie)






p/s:  Harga tidak termasuk postage. Nak buat masker telur sendiri anda boleh rujuk entry SINI dan SINI . 





6 comments:

  1. kat kedai takde jual ke? ke mmg online je?

    ReplyDelete
  2. buat masa ni hanya dipasaran online sahaja. postage rm6.00sm/8.00ss :)

    ReplyDelete
  3. lpas da tanggalkan mask basuh muka dlu ek bru pakai peha ayam ni eaw

    ReplyDelete
  4. lpas da tanggalkan mask basuh muka dlu ek bru pakai peha ayam ni eaw

    ReplyDelete
  5. Macam best la pula. Muka ena ni memang banyak blackhead. Hurmmm. Boleh try ni, selalu pakai yang jenama lain memang tak berkesan

    ReplyDelete