24 November 2013

Last Day Segmen Ephyra Idaman Saya.

بسم الله الرحمن الرحيم

Hai guyss.. malam malam pagi macam ni baru ada feel nak update blog. Mood masa sekarang sangat mendamaikan ditambah dengan angin sepoi sepoi bahasa gitu. Esok mata akan jadi mata panda.. hohoho pastinya panda comel dari aku. hmm.


Tadi ada bukak facebook sepintas lalu ternampak status ini --> TEKAN


Nak dijadikan cerita, kita menang cash RM10.00 dari pengajur sebab jadi peserta yang join contest pada hari kita post entry "Ephyra Idaman Saya". Dah lama nak join contest ni sebelum pergi Melaka nak join dah tapi disebabkan kekangan masa tak join. Mood nak join datang masa itu gagah dan semangat taip entry dan penganjur nak beri hadiah tambahan pada hari tersebut, rasa sangat bertuah.. terima kasih to bro Eyriqazz.com


Dan.... hari ini nak share pada korang yang belum lagi join contest ini jom join sekarang. Mana tahu jika korang PESERTA KEDUA TERAKHIR yang join contest ini akan dapat cash RM20.00. Seperti yang beliau perkatakan --> TEKAN


photo 2

TEKAN BANNER UNTUK JOIN !


p/s: esok last day tauu... 


No comments:

Post a Comment