01 October 2013

Kecewa Yang Telah Lama Terpendam

بسم الله الرحمن الرحيم




Lama tak bercerita disini. Lama tak mencari mood nak meluahkan rasa kat sini sedangkan banyak yang terpendam sampai tertusuk kalbu. Sejak kebelakangan ni banyak sertai segmen & GA bloggers. Thanks to uolls yang jemput me kat chatbox. Saya amat hargai saya ditag atau dijemput rasa dihargai sekejap. Pada mana yang tak sempat join jangan kecil hati yea.


Yang singgah dan follow then tinggalkan jejak kat chatbox thanks so much..  I will visit ur blog ASAP. even apa le ada dengan blog celup ni. hahaha I hope this blog give uolls "something" yang uolls takkan dapat kat tempat lain. hoho angan angan besar aje kau cik non. (^_^)


Tapi sedikit kekecewaan diluahkan disini kepada insan yang suka mengambil kesempatan bila  WA dalam kesempitan. Ye la WA tergojoh gopoh nak blogwalking tekan je kat nama KELUAR LINK IKLAN. haihh kata singgah sini WA nak balas la atas persinggahan tuh tapiiiii.......... kecewa sangat. Kenapa buat macam tuh ?? Why?? Tell me pleaseeee.... *leleh dah ayaq mata ceq*
hampa jangan dok buat lagi tuh nak tak baik sayang ku intang payung delima.


Kan dah pesan kat situ if nak tinggalkan pun letakkan description yang sepatutnya.. Saya tak kejam sangat haih.. Lagi lagi saya ni suka baca benda yang saya tak pernah tahu atau tak pernah dengar. Tanpa segan silu saya akan tekan untuk tahu lebih lanjut. Apa yang anda buat telah menjadi satu kesalahan kecil dan telah mengecewakan saya. Yes i know ada yang tak setuju dengan my statement mesti cakap " alaa benda kecik je" .. YES memang benda kecik tapi PERLU ke buat macam tu semata mata nak upkan duit uolls ? Saya pun ada tapi saya tak terdesak sampai nak buat macam itu. Even saya TAK PERNAH sekalipun cashout. Walaupun saya lihat beratus ribu riban kawan kawan lain cashout tapi saya RM1.00 pun tak pernah tapi tak menjadikan saya untuk menggunakan taktik TIPU.


Saban hari saya usaha dan cuba cari jalan macam mana nak naik earnings saya. Saya memerah otak untuk buat ayat menarik orang luar sana nak tahu lebih lanjut apa yang saya cuba sampaikan. Buat cara simpati pun sama tak buat sama. Dan ini juga bukan sebab untuk saya gunakan cara TIPU untuk naikkan earnings saya sebagaimana awak lakukan. Hope you can understand this.



Kepada insan insan yang telah melakukan itu ubah caranya. Saya tak mintak awak hentikan tapi UBAH CARA. I love you all guys yang datang my blog tapi saya kecewa jika certain type of this people. InsyahAllah segala usaha awak akan terbalas. Salam sayang dari Cik Wanie





1 comment:

  1. Assalamualaikum cik wanie, doksa la stress2 eaa, :) besalah tu, sy pun pernah trkena jugak. kita snasib ler, sy dah join bnyk affiliciate tp stakat ni cash out blm prnah..huhu

    ReplyDelete