12 October 2013

GA October by Emas Putih

بسم الله الرحمن الرحيم

Pembaca dan pengunjung tanpa nama blog celup pekasam cik wanie saya jemput korang semua untuk join GiveAway October by Emas Putih. Hadiah?? Hadiah lumayan dan pastinya berbaloi baloi untuk korang menang.. Syarat pun mudah sambil makan kacang sebungkuih pun boleh siap. ;) 


Pastikan ada blog.. hohoho wajib la ada kan kalau tak mane nak tempek coding yang disediakan. 
Kedua ada facebook.. wajib like semua page yea. Mudah sahaja.
Ketiga ada instagram
dan last sekali WAJIB like picture. 




Mudahkan?? Apa tunggu lagi CLICK BANNER !!!


Hadiah :
Top Referral : Cash RM50 dan 40 hadiah untuk dimenangi






8 comments:

  1. Replies
    1. hehe thanks awak.. jom la join sekali ;)

      Delete
  2. done follow , datang mengunjung , goodluck . jemput . http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  3. Hye, Jom join ga tebaru saya. Hadiah topup menanti anda dan syarat penyertaannya amatlah mudah :)
    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/my-topup-giveaway-by-iezwa-razk_4614.html

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dari giveaway yang sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...boleh follow sekali...hehehe..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  5. Assalam tuan rumah!!
    singgah sini mengunjung.. even dah taw pemenang, blogwalking harus diteruskan..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih_16.html

    ReplyDelete