16 September 2012

Capital F


Saya cuba jadi yang terbaik untuk awak. Saya yakinkn diri saya yang saya percaya setiap ape yang buat dekat sana sbb kita bukan dekat. Jauh sangat beratus ratus kilometer yang memisahkan kita tapi saa yakin dengan kasih sayang n keikhlasan saya, saya mampu but awak bahagia. 

Suatu masa dulu awak la crush saya. Selalu sangat stalker awak. Saya tak tahu kenape saya boleh suka kat awak padahal masa tu saya x kenal pun awak sapa. Saya cuba dekati awak tapi awak tak pandang saya. huhuhu ye la siapa la saya nikan tiada rupa mahupun harta. yang ada hanya diri saya yang tidak mungkin akan berganti walaupun dengan sesiapa pun.

akhirnya saya dapat no awak sbb awak cari pasangan kn api saya tak tolong pun. sbbbb saya SUKA AWAK ! maaf saya tak mampu nak lihat orang yang saya sayang bersama orang lain. Saya tak rela hati saya disakiti setelah bertahun tahun menjalani hidup bersendirian bersama orang yang dicintai. Hanya menjalani hidup bersama keluarga dan sahabat yang tak pernah bosan dengan saya. 

One day dapat msj dari awak. Saya buat buat mcm tak kenal tapi yang sebenarnya saya kenal awak siapa. Lepas saya save no awak saya tak pernah buang no awak walaupun saya tak tolong awak crikan someone untuk awak. sebabnya tetap sama SAYA SUKA AWAK !

Lepas je awak text saya, saya harap saya dapat awak dapat jadi yang teristimewa dihati awak. Mengisi kekosangan dihati awak. 

Akhirrnyyaa saat yang ditunggukan pun datang saya menjadi milik awak 06/09/2012.
Awak lamar saya. Tersenyum baca text awak masa tu. Rasa macam tak percaya pun ada. Until now semua mesej awak masih ada dalam simpanan saya tak sanggup nak delete. Terukkk kn saya :)

Selepas saya dah jadi hak awak, macam macam dugaan datang masa tu. Ex awak nak balik kat awak la sampai awak keliru yang mana satu awak nak pilih. Masa tu hanya Allah je yang tahu macam mane perasaan saya. Tak tenteram. Dah la saya ni jauh dari awak. Tak mampu nak halang benda yang berlaku dalam sekelip mata 2. apa yang saya buat semua serba tak kene. Saya tak nak awak pergi dari hidup saya. 

Kemudian awak kata awak sakit dan nak tinggalkan saya sbb awak tak mampu nak jaga saya. Lagi la buat saya tak boleh duduk diam kat sini. Saya berjanji dengan diri saya yang saya takkan lepas dan tinggalkan awak. Hanya maut yang memisahkan kita. sbb SAYA SAYANG AWAK !
Saya sanggup tempuh hidup ni asalkan awak sentiasa ada dengan saya. Saya terima awak seadanya jadi saya harap awak pun akan menerima saya seadanya. 

Pada saat saya terima awak jadi sebahagian dari hidup saya bermakna saya percaya, ikhlas, sayang n cintakan awak. Kenape saya terlalu yakin n percaya kepada orang yang saya baru kenal seperti awak ? sbb saya percaya seseorang yang dia sayang takkn sanggup dia nak khianati. Saya berfikiran positif dalam menjalani perhubungan cinta jarak jauh bersama awak.

Saat cerita ini dicoretkan awak tak balas satu pun mesej saya. Yang saya tahu awak tak ada mood n merajuk dan terasa ngn saya. Saya yakin. Sbb saya lah awak tetibe jadi berubah semacam. Maafkan saya. Saya tak mampu nak penuhi impian awak. Saya harap awak faham. Walaupun saya tak dapat penuhi apa yang awak nak tak bermakna saya tak percaya awak. Saya percaya cuma saya MALU. SEGAN. tapi awak tak paham. Dan lagi satu saya lebih suka berdepan dengan awak dari. Face to face. Saya akan berasa puas kalau face to face dgn awak. Sbb saya boleh tahu apa yang awak think pasal saya masa tu. 

Saya bersyukur sangat dengan apa yang saya ada sekarang. Hope awak pun macam tu jugak. Tolong maafkan saya. Saya tak pandai nak pujuk orang. Saya bagi masa untuk awak buang rasa dihati awk terhadap saya. Saya disini setia menuggu awak. 

HANYA AWAK CAPITAL F.


No comments:

Post a Comment