05 February 2014

Opening SapphireShawl Boutique

بسم الله الرحمن الرحيم



Pernah dengar tak SapphireShawl?? Alaaa yang jual shawl tuh.. haha nama pun pun dah ada shawl mesti tahu dia jual apa kan.. Act tahu pun masa Atita Haris post kat instagram untuk photoshoot Shawl EAM by SapphireShawl. Memang kerlasss kau shawl dorgg corak leapord material polysilk. Bila pakai selesa sngt nak bentuk pun senang. Tak caya sila cuba yea? heee

1 February lepas sebenarnya dorang buat Opening SapphireShawl Boutique yang bertempat di Alam Avenue 2 seksyen 16 Shah Alam.. berdekatan PUSPAKOM Padang Jawa butik ni kat shop lot baru tau bukan shop lama tuhh karang korang cari tak jumpa bagi tahu siap siap.. hee Kat SapphireShawl Boutique ada banyak lagi barang bukan hanya Shawl sahaja ada jubah, dresses, blouses, top, shirt, casing handphone, handbag, clutch, macam jenis beg laa ada then ada lip scrub, body scrub, Victoria's Secret Body Mist, dannn ada juga cookiess and a few pencuci mulut..kalau cerita sini memang panjang nak tahu lagi korang kene datang butik okay.

Okay jom cuci mata dengan koleksi SapphireShawl.




Shawl code EAM ni memag kaww dibeli sampai 10 helai sorang customer tuh.. dan ini kali ke-4 restock.. ni je tinggal after 4 days kedai dah bukak.. Shawl ni tak akan restock dalam masa terdekat ni kata owner.. bukan kata kita..  ^_^


Ada lagi satu design shawl yang corak but lupa amik gambar nak tengok leh terjah IG Sapphire Shawl okay. Kan tadi bagitahu macam macam ada kan now kita tengok antara Vendors yang terdapat di SapphireShawl Boutique.

Dan ada vendors yang akan masukk dalam seminggu dua.. nnt i will update soon.. :) psstt korang boleh tekan untuk terus ke IG tu semua yea.. 











Terima kasih sudi baca :)




4 comments:

  1. Sangat sangat dialu alukan :) nnt datang jangan lupa tinggal jejak kat buku guest tau... hehe :)

    ReplyDelete
  2. wahhh..bestnya!!!
    sape2 yg kaki shawl tu mmg rambang mata la kan nnt. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best kak sue :) semua ada dlm satu butik hehe

      Delete