31 March 2013

VICTORIA'S SECRET FRAGRANCE MIST

STICKY POST 


VICTORIA'S SECRET 
FRAGRANCE MIST 250 ML/8.4 FL OZ
ORIGINAL from US


Refreshing formula is infused with conditioning Aloe Vera and calming Chamomile Spray on for a touch of scent.



SUCH A FLIRT.
Starfriut and White Orchid.
Harga: RM 60 included postage.





VIBRANT PEONY SUMMER FRESHES.
Peony and Orange Blossom.
Price: RM 63 included postage.





AMBER ROMANCE
Amber and Creme Anglaise.
Price: RM 60 included postage.




Payment via Maybank



Satu :) untuk awak yang baca.

Terima Kasih.


28 March 2013

Segmen: 300 bloggers

Bismillah.....
Segmen yang sangat menarik by PALY. Tak rugi join. Jom ramai ramai kita meriahkan segmen ni.
Segmen 300 bloggers. 
Klik banner untuk join ye.
Satu :) untuk awak yang baca.
Klik Sini
Terima Kasih

25 March 2013

Mini Giveaway Aisyah Humaira

Bismillah.....



Jom kita ber-blogwalking malam malam ni. Sambil sambil tu mai pakat ramai ramai join Mini GiveAway by Aisyah Humaira ni.







Syarat syaratnya:
  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Aisyah Humaira dan para sponsor
  • Like fanpage Aisyah Humaira dan sponsor [bagi yang ada facebook]
  • Buat Entry bertajuk " Mini Giveaway Aisyah Humaira " dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan link entry anda di kotak komen.


 Klik banner untuk details.



TAMAT sudah !!!




Satu :) untuk awak yang join dan baca.
Terima kasih.








1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci

Bismillah......



Selamat Petang peeps... Jom kita Ber-GiveAway petang ni.






GA_cci.png (700×1000)
http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html



Klik banner untuk join :)


Satu :) untuk awak yang join dan baca.
Terima Kasih.


TAMAT SUDAH !!!



Simple GiveAway

Bismillah....



GiveAway lagi by Izza Sakura





Nyatakan kelebihan blog saya ? 

Dinyatakan berdasarkan apa yang saya nampak.
- Blog yang ada macam macam entry yang berguna dan setiap entry berlabel. Contohnya untuk mencari yang berkaitan Segmen dan GiveAway hanya klik pada label dan semua entry yang berkaitan ada disitu. Selain itu blog ni juga kongsikan tips dan langkah langkah dan pandangan serta Qoutes of day.
Dan juga merepek dan merapu cerita mengenai diriku. 

Sekian Terima Kasih. 




Syarat untuk join mudah sahaja. Klik banner untuk lebih details.



TAMAT 13 APRIL 2013



Satu senyuman untuk awak yang join dan baca.
Terima Kasih.


Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com



NAILI SHOPPE : Kedai Online Termurah Di Pasaran

Naili Shoppe merupakan pemborong, pengedar dan penjual pelbagai produk kecantikan, kesihatan, tudung (bawal, labuh, ratu), stoking buluh, shawls serta pelbagai jenis aksesori bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan kawasan sekitarnya.

Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Naili Shoppe ini ialah D’Herbs, Anugerah, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Nurbeautyline, Fellina, Megah Perawan, CocoaCollagen, Avail, Pamoga - Vida Beauty, Beauty Umairah, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Hijrah, Smartherbs, Pompure, D’Qistee, Produk Sunnah, Jerslin, Jamu Ratu Dara dan banyak lagi.

PEMBELIAN SECARA ONLINE AMAT DIALU-ALUKAN

Untuk keterangan lanjut sila hubungi :-
Puan Naili : 013-3913 349
Emel  : nailishoppe@gmail.com

Alamat Premis :
Naili Shoppe
T00-UF2, Blok C
Pangsapuri Putra Damai
Jalan P11E Presint 11
Putrajaya

Business Hours :
Isnin – Jumaat ( 10 pagi – 9 malam )
Sabtu – Ahad ( 10 pagi – 8 malam )


Syarat Penyertaan Giveaway
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Like Fanpage NailiShoppe dan Add To Circle Google+ Naili S
  3. Like Fanpage Keledek Pedas dan Add To Circle Google+ Dennis Zill
  4. Buat entri bertajuk Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
  7. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  8. Giveaway ini akan berlangsung dari 12.01 pagi 23/3/2013 sehingga 11.59 malam 7/4/2013

Hadiah Giveaway - Wang Tunai Berjumlah RM 200.00
  • Pertama : RM 40 X 1 orang
  • Kedua : RM 30 X 2 orang
  • Ketiga : RM 20 X 2 orang
  • Keempat : RM 10 X 6 orang

Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh Naili Shoppe dan Mykeledek dengan kerjasama Mialiana.com





Satu :) untuk awak yang baca dan join.
Terima kasih.



#1 GIVEAWAY by ARA CRAFT.

Bismillah......



Segmen or GA kedua untuk hari ini. Peeps jom join. Feel free to click the banner. :)







Syarat yang disertakan sangat mudah. 







Satu :) untuk awak yang baca dan join. 
Terima kasih.


22 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Bismillah......




Wants to be the next top lucky blogger? Join this contest.
Click banner for more details.



56 gifts from 30 sponsor. 





21 March 2013

TOP 10 Pantai di ASIA.

Bismillah......




PANTAI MEMBERI KETENANGAN !

Siapa setuju angkat kaki ? hik hik hik ^_^




Top 10 Pantai di Asia.

1. White Beach, Boracay, Visayas, Filipina







2. Pantai Agondo, Goa, India






3. Pantai Raily, Thailand




4. Pantai Radhanagar, Andaman dan Pulau Nicobar, India.





5. Pantai Phra Nang, Krab, Thailand.



6. Pantai Nai Harn, Phuket, Thailand.

Panorama Nai Harn Beach หาดในหาน Phuket Thailand (High resolution)



7. Pantai Cavelossim, Goa, India.

Sunset from the Dome shack Cavelossim beach

Cavelossim


8. Pantai Otres, Sihanoukville, Cambodia.


Asyiknya bersantai di pinggir Pantai Occheutea (sihanoukville-cambodia.com)

Pantai di Sihanoukville (tripadvisor.com)



9. Pantai Secret Lagoon, Mimaropa, Filipina.

                  big beach in el nido

                  Secret Lagoon


10. Pantai Yapak, Boracay, Visayas, Filipina.




Notakaki: Jom pergi holiday dengan anak anak, kawan kawan, suami, isteri, atau honeymoon dengan orang tersayang ^_^



Terima kasih membaca.
Satu :) untuk awak yang baca.









MALAYSIA INTERNATIONAL SHOE FESTIVAL



Bismillah.....



Daripada sepasang kasut Tumit Tinggi yang Glamour kepada Sandal yang Bergaya, Kasut Sarung Klasik dan But yang Menawan.



Festival ini membawa kita semua melalui pengalaman yang menarik ke dunia pereka KASUT.





Tarikh: 28 hingga 31 MAC 2013
Tempat: Hall 2, Putra World Trade Centre (PWTC), 41 Jalan Tun Ismai, 50480 Kuala Lumpur.
Tel: 03-26937111
Faks: 03-26913358
Laman Web: Klik SINI
Penganjur: Kementerian Pelancongan Malaysia. KLIK SINI







Nota tangan: Peminat tegar kasut boleh lah datang beramai ramai menambahkan koleksi kasut yang sedia ada. uhuk uhuk ^_^




20 March 2013

Yesterday is PAST !!!

Bismillah......



Yesterday is past but i keep reading the same things from you until at the end tertidur tanpa niat nak tidur  pun then start la aku terjaga dan terjaga sampai la azan subuh berkumandang. Dan mula la tangan ni gatal nak mesej n say 'good morning' to you. At the end i say it. Sorry. 



Everthing happen only God and I knew. Aku yang rasa. Aku yang hadapi. Manusia sekeliling tahu cakap dan cakap sahaja. Dan mula dorang buat pandangan dorg tersendiri. Aku nak ucapkan terima kasih sbb letakkan semua kesalahan di bahu aku. Ye aku ni memang pesalah besar yang melakukan jenayah berat. Manusia mula takut akan kehilangan something that he/she loved semua keputusan dibuat tanpa memikirkan perasaan orang lain. an semua kesalahan diletakkan dia atas bahu aku. Woooww bravo. Tepuk tangan untuk orang yang meletakkan segala kesalahan atas bahu aku. Terima kasih. Hello kalau korang tak tahu apa apa cukup la hanya dengan sikit simpati bukan dengan main menuduh segala dan menyerang macam aku ni pesalah kerana jenayah berat. 


Cukup lah ! Aku menghargai apa yang datang dalam hidup aku. Once they gone nothing I can do. Just sit and see. And keep crying as I do now. Menyesal pun tak guna dah. Aku memang suka buat macam tu, from there I learned what is life and what the life means for me. 




I janji I janji I janji. but the real is, I am such an elusive person. and tak ada siapa pun yang akan pegang janji. tak ada siapa pun yang faham aku sebenarnya. lagi parah bila tak ada siapa pun yang betul2 boleh bersabar dengan aku.

orang kata, nak orang faham kita, kita kena lah faham orang. bullshit. aku akan selalu jadi watak perempuan setia dan dituduh oleh lelaki yang aku ni curang? LOL. how funny is that. tips untuk bercerai atau tips bercinta macam bodoh boleh lah guna alasan ni untuk aku. well, I know what Im looking for.