10 August 2012

Kami

Asalamualaikum.. Lama dah blog ni tak berupdate. Tahap kemalasan yang sangat tinggi dan tak idea. huhu
Boleh jadi tak berapa nak betul bila tak ada idea untuk dicoretkan :)

Terkenang kenangan dahulu :)

Tengok dia memang lawa la, comel :) . First day masa belajar kat poli. Then buat la sesi suai kenal yang melibatkan pertanyaan kebiasaan bila kita tanye sesiapa. Dah kenal semua dah bertukar nombor telefon. Bila kerja berkumpulan kami satu kumpulan. Pada situ bertambah erat la hubungan kami yang mula mulanya hanya biasa sahaja. Buat kerja sama-sama, belajar sama sama, jumpa lecturer n kadang kadang sampai ketandas pun sama sama. Sampai orang cakap kami ni macam belangkas. kemana mesti berdua :) .

Sepanjang semester satu macam macam kenangan pahit manis masam tawaq yang berlaku. haha macam macam rasa ada. Kau ada ?? :) Pernah menyelinap keluar dari kamsis bila hujung minggu kadang kadang terlajak hingga hari biasa. Jangan lah buat macam ni tau. Spesisi budak nakal macam ni la. Bukan menyelinap g mana just g study dengan dye, kadang kadang rasa tension sangat g lepak dataran tak pun g karoake. Itulah kami sebenarnya. Akhir semester satu saya dapat pointer yang baik taklah baik sangt pun. tapi bersyukurlah dengan apa yang dapat. Alhamdullilah semuanya paass. Cuma teman saya masih ada yang tak pass. sedih kita.

Setelah tak sampai cuti sebulan pun kembali semula ke Kedah, Semester 2 pun bermula. :)
Semester 2 kelas dye tak sama dengan kita. :) Jadual kita pack sangat sangat. huhu :) malam je boleh lepak sama. haha perangai tak berubah tu hehe. Kadang kadang sampai ponteng kelas pun ada. haha Malas menguasai diri macam tu la jadinya. Alhamdullilah sampai je saat nak final kami berdua berahkir dengan keputusan yang baik :) Cuti semester ni la yang panjang. 2 bulan cuti. huhu macam macam boleh buat kalu rajin la, kalau tak duduk umah je besarkan badan hahaha

Semester 3 pun bermula. Hope can create many more sweet memories between two of us :)




No comments:

Post a Comment