05 April 2013

1st Giveaway By Emas Putih

Bismillah....


Selamat petang peeps.... lately ni memang sangat sibuk. Sibuk sampai blog pun tak terjaga dan tak sempat pun nak jenguk blogger yang join my segmen. so sorry tak pe nanti akan jenguk jugak. Dengan kesempatan yang ada ni nak join GA kak Uzu. Jom ramai ramai join. 


As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)


 1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT


1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
 3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

Coding Entry


[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser


Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.


Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st  Cash RM 30 
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH



Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.


5 comments:

  1. Salam singgah dari segmen sama...best of luck :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. Balas kunjungan, dr segmen sama.. done follow here.. visit back ..

    Click

    1st Giveaway By Emas Putih

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan
    good luck

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

    ReplyDelete