Buku Denaihati

24 August 2014

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdullilah dengan izin-Nya dapat juga mem"publish" entry yang bernilai untuk saya dan blogger blogger diluar sana kerana TIGA iPhone 5s untuk dimenangi. Terima Kasih kepada pihak penganjur DenaiHati dan semua 22 penaja menganjurkan kontes ini. iPhone 5s sememang menjadi salah satu gajet impian bagi sesiapa sahaja; blogger atau bukan blogger. Betul kan? 
Kehebatan dan kecanggihan iPhone 5s semua orang dah tahu kan? Walaupun saya tak mampu beli dari tahun tahun lepas lagi tetapi saya menjadikan ia sebagai ilmu apa keistimewaannya dan ciri-cirinya. Gajet iPhone5s ini saya jadikan sebagai impian dan ia tersenarai didalam "Wish List" saya. Melihat kenalan saya hanya menggunakan iPhone5s sebagai gajet mengambil gambar buat saya cemburu kerana 100% gambar yang dihasilkan oleh iPhone 5s sangat cantik dan menakjubkan walaupun hanya gambar secawan kopi.


10 sebab kenapa iPhone 5s Gajet Impian Saya...

1) Gajet impian yang ingin dimiliki.
2) Tersenarai dalam " Wish List" saya walaupun dah 2 tahun.
2) Saya seorang blogger dan juga mengguruskan perniagaan secara online.
3) Pernah bercita cita untuk menjadi "photographer untuk family".
4) Suka mengambil gambar.
5) Untuk mengambil gambar produk-produk online saya.
6) Mahu merasai kecangghannya.
7) Meningkatkan semangat meneruskan minat(bisnes).
8) Meningkatkan semangat saya meneruskan hobi(blog) saya.
9) Tak pernah pegang lagi.
10) Selalu tengok dari jauh. Saya pernah berangan jika iPhone 5s atau apa jua produk Apple yang saya miliki, saya akan dijaga sebaik baiknya kerana bagi saya sesuatu yang dapat dengan hasil diri sendiri PERLU dihargai sebaik mungkin sebab peluang hanya datang sekali. Jadi, saya yakin iPhone 5s ini sesuai untuk saya miliki.
Terima Kasih Penganjur dan Penaja. 

Terima Kasih banyak banyak kepada Penganjur Denai Hati dan semua Penaja untuk kontest ini. 
Arwah Syuhada Baharudin (http://www.syuhada1981.com @http://syuhadabaharudin.com) juga salah seorang penaja. Kita sama-sama sedekahkan Al Fatihah untuk arwah semuga tajaan ini menjadi sedekah yang terima oleh ALLAH.Semoga saya bertuah dalam memiliki iPhone 5s ini sebagaimana saya bertuah memiliki Galaxy Note 8.0 pada bulan lepas. InsyahaAllah keseronakkannya tak terkata kata.


4 comments:

 1. selamat malam...esok monday blues ke? hehee..

  ReplyDelete
 2. billion terima kasih sudi sertai cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger dan semuga sukses ke tugasan seterusnya

  ReplyDelete
 3. Salam kemerdekaan kali ke-57. Semoga terpilih ke cabaran seterusnya. Insya Allah... Moga ada rezeki untuk anda untuk impian miliki gadget canggih iPhone 5S. Ada masa baca entri yang saya pula.

  Sekian, terima kasih.

  ReplyDelete
 4. Assalamualaikum..hai2

  Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
  jemput singgh blog saya

  http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

  ig @nurnasuha96_

  whatsapp +60196117811

  ReplyDelete