15 January 2012

Semester 2

Asalamualaikum peeps :)

Semester 2 di IPTA..tak kisah pun kalau anda bukn semester 2, semester 3, 4, 5, 6 n seterusya pun boleh komen jugak :)
Adakah membahagiakan anda ? suka ? duka ? semuanye bercampur.. betul ? :)
Ini cerita saya :)

Semester 2 dengan kelas yang baru :) iaitu DEP 2B n termasuk penasihat yang baru :)
Kawan2 pun ramai yang baru.. hehehe
Kawan lama yang tinggal 2 orang girls, Farah n Ana :)
Kawan boy yang lama plak 3 sahaja ---> Muzer, Fareed,Rizal.. sorg lagi katenye dah berhenti poli :( y ? I don't know..

Sangat berbeza dulu n sekarang !
Jadual waktu yang sangat2 PADAT!!! Belajar modul baru.. hahaha mencabar dari segi emosi n jiwa..
Sekarang duk luar tak duk kamsis dah kadang2 pergi jalan kaki kadang2 pergi naik teksi tapi yang majoritinya naik teksi :) sekali naik teksi dari rumah ke tmpt blajar RM4.00 sanagt mahal.. huhuhu
Duit poket mmg berjalan mcm air terjun!
To my mama n papa plezz i need some kenderaan .. tak sanggup rasenye..huhu
Kalu tak nak mintak tukar poli leh ? haha like kids kn ? hohoho :)

Duduk dirumah sewa bersama 9 orang rakan2.. hehehe huru hara, gelak tawa, otak yang gila2.. semua ada..
Best sgt2..bila duk umah sewa rase nak masak je tapi saya x reti masak.. haha reti2 reti la tapi x reti sangat.. agagaga malunye :P

Bila makan kat luar rase membazir plak.. rase mcm duit 2 flow like air terjun :)
Tak sanggup tgk duit kat bank habis :( mama n papa help me..my aunty too help me :(

Duduk kat bilik dengan Dua orang Roomates.. Minah Sempoi n Junior Saya :)
Sama Course tapi berlainan semester n kelas :) Untuk kenali mereka hanya klik saja pada name dorg.. :)

Ok itu saje untuk episod ini :)
Terima Kasih sudi luangkan masa baca cerita saya :)

Tahun Baru :)

Sudah lambat 15 hari.. hahaha (ada aku kisah ! :P )


Dengan ucapan kepada semua peeps semoga berjaya di tahun baru ini sama ada dunia mahupun diakhirat :)

News about Me

Asalamualaikum.... Lame dah x update my blog.. lame sangat rasenye dah x berblogging :( sangat merindui saat2 itu :)

Kenape itu semau terjadi ?? kerana hanya sebuah lappy :(
Lappy kesayangan saya Skrin Pecah ..!!! sangat menghuru harakan hidup saya !

Kepda semua peeps semoga kita berjumpa lagi n saya akn kembali berblogging apabila semua keadaan kembali sedia kala :)

Love u alls :)